medicalupdate
News
Surprize Milupa pentru copii şi părinţi, în luna decembrie
Milioane de copii din Pakistan vor fi protejați împotriva infecției pneumococice cu ajutorul vaccinului pneumococic de la GSK
8.845 pacienți cu proceduri de amputație a membrului inferior
Conferința națională Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient – Echipă medicală Ediția II
Ziua Nationala a Transplantului a prezentat solutii concrete pentru salvarea de vieti
Societatea Romana de Pediatrie - despre starea dramatica a sanatatii copilului in Romania
La masă cu Mircea Dinescu
Campania SPUNE DA! Sustine donarea de organe, 15-17 iunie 2012, litoral
Primele 18 proiecte locale pentru acces la sanatate - din proiectul Fiecare Copil in Gradinita - Asociatia OvidiuRom
Vedetele aleg să protejeze miracolul nașterii
La Ferma se alătură partenerilor 11even Bucureşti
De Ziua Mondială a Lupusului 2012, află cum poţi lupta împotriva bolii care afectează femeile tinere în 90% din cazuri.
Actualitati privind Reabilitarea pulmonara si Ventilatia mecanica la domiciliu Iasi, 10 - 12 mai 2012, Motelul Bucium
Conferinta Nationala de Cardiologie, editia 2012
Setinin - un nou generic Actavis care extinde accesul pacienţilor la tratamentul schizofreniei şi tulburării bipolare
Premiera nationala la Cluj - Pacientii cu poliartrita reumatoida si spondilita s-au intalnit cu medicii in cadrul primei conferinte ReumaPac
35% DINTRE ROMÂNI PLĂTESC DE DOUĂ ORI TRATAMENTELE DENTARE
Comunicat de presa - Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc
Actavis lansează pe piaţa din România genericul Torvalipin indicat in controlul hipercolesterolemiei
Pentru tratamentul epilepsiei, Actavis lansează pe piaţa din România genericul Levetiracetam
"Decizii" - o noua campanie ARAS
Abordări moderne şi evoluţii în psihoterapia practicată în România
Centrul Medical Medsana lanseaza abonamente pentru persoane fizice
Recomandarile specialistilor NICE se concentreaza pe eficientizarea proceselor din sistemul de sanatate
Progresele chirurgiei endoscopice in Romania sunt prezentate la Bucuresti, in cadrul evenimentelor ARCE 2011
Vino in ReteauaMedicala.ro pe LIVE-TEXT!
Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) este membru al Asociaţiei Europene a Medicamentelor Generice (EGA)
Depresia poate fi depistată şi tratată
“Decizii” – o noua campanie ARAS
„EFECTELE NON-MOTORII ALE BOLII PARKINSON”


Link-uri

Pagina medicala

Medic în RomâniaParteneri
Our clients


NEWS:
Pentru tratamentul epilepsiei, Actavis lansează pe piaţa din România genericul Levetiracetam


Bucureşti, 2 februarie 2012 – Compania Actavis, numărul patru mondial în industria farmaceuticelor generice şi unul dintre liderii producătorilor locali din domeniu, lansează pe piaţa din România Levetiracetam Actavis (substanţa activă – levetiracetam), pentru tratamentul epilepsiei.

Levetiracetam Actavis este medicamentul generic ce asigură acelaşi efect terapeutic cu cel al produsului original, fiind mult mai accesibil din punct de vedere al costurilor şi ajutând astfel la eficientizarea bugetelor alocate acestui tip de tratament. Levetiracetam Actavis este un medicament compensat integral de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, aflat pe lista C1 de compensare.

Produsul este prezent în portofoliul Actavis sub formă de comprimate filmate cu concentraţia de 250 mg, 500 mg şi 1000 mg. Această formă farmaceutică asigură pacienţilor complianţă crescută datorită modului de administrare comod.

Medicamentele antiepileptice reprezintă principala intervenţie terapeutică, iar pacienţii cu epilepsie aflaţi sub un tratament corect stabilit pot să se bucure de o viaţă normală.

Levetiracetam Actavis este un antiepileptic modern, de a doua generaţie, ce oferă avantajul eficienţei şi al tolerabilităţii superioare antiepilepticelor de primă generaţie, ajutând la creşterea calităţii vieţii pacienţilor cu epilepsie.

Deşi reprezintă o alternativă terapeutică modernă, levetiracetamul a fost puţin utilizat, din cauza preţului mare al variantentei originale. Levetiracetam Actavis va dinamiza semnificativ utilizarea acestei molecule, aducând beneficii semnificative pacienţilor şi autorităţilor.

În România sunt aproximativ 170.000 de pacienti cu epilepsie, numărul mediu de cazuri noi de epilepsie fiind de 11.000 pe an. Copiii şi adolescenţii reprezintă 32 la sută din cazurile noi, iar persoanele cu vârstă mai mare de 65 de ani reprezintă 30 la sută. (sursa : ’Date actuale ale incidenţei şi prevalenţei epilepsiilor la copil şi la adolescent’, Dr. Catrinel Iliescu, www.snpcar.ro)

Din totalul pacienţilor aflaţi în tratament, doar 25 la sută primesc medicaţie de generaţie nouă, conform datelor Cegedim din noiembrie 2011.

În prezent, portofoliul Actavis în România cuprinde medicamente care se adresează principalelor clase terapeutice: antineoplazice si agenţi imunomodulatori, sistem cardiovascular, sistem nervos central, antiinfecţioase, sistem digestiv, precum şi o gamă de OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie). Pentru anul 2012, Compania Actavis şi-a propus să lanseze un număr de 20 produse pe piaţa din România, vizând toate ariile terapeutice relevante: oncologie, sistem cardiovascular, sistem nervos central, antiinfecţioase.

Levetiracetam Actavis este indicat ca monoterapie sau ca terapie adjuvantă a crizelor convulsive parţiale cu sau fără generalizare secundară şi ca terapie adjuvantă în cazul crizelor mioclonice la pacienţii cu epilepsie mioclonică juvenilă şi al crizelor tonico-clonice primar generalizate, la pacienţii cu epilepsie generalizată idiopatică.


Pentru informaţii suplimentare
Ana Maria Drăgănică
Manager Comunicare Actavis România
Tel: (+40) 751 12 00 33
E-mail: adraganica@actavis.com
Web-site: www.actavis.com.ro


Despre Actavis în România
Grupul Actavis în România cuprinde doua functiuni Sales/Marketing (comercializare şi promovare a produselor din portofoliul Actavis pe piaţa din România) şi Operations – unitatea de producţie pentru medicamente oncologice, responsabilă şi pentru exportul acestora spre pieţele externe. În prezent, Actavis numără peste 380 de angajaţi în România.

Actavis România a obţinut până în prezent peste 650 de aprobări pentru distribuţia de medicamente oncologice în peste 50 de ţări, precum: Statele Unite, Marea Britanie, Statele membre ale Uniunii Europene, Elveţia, Serbia, Kosovo, Irlanda, Moldova, Rusia, Ucraina, Macedonia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Japonia, Africa de Sud, Australia, Iran şi altele.

Pentru mai multe informaţii referitoare la activitatea Actavis în România vă rugăm să vizitaţi website-ul Companiei la adresa: www.actavis.com.ro.

Despre Grupul Actavis
Actavis este a patra companie internaţională lider specializată în dezvoltarea, producţia şi comercializarea farmaceuticelor generice. Compania are filiale în 40 de ţări şi numără peste 10.000 de angajaţi. Cu o capacitate globală de producţie anuală de peste 24 de miliarde de comprimate, Compania deţine 14 facilităţi de producţie cu certificare internaţională în Europa, Statele Unite şi Asia. În anul 2011, Grupul Actavis a lansat pe piaţă 700 produse.

Pe plan mondial, Grupul Actavis deţine în prezent unul dintre cele mai extinse portofolii de produse generice numărând peste 1100 de molecule aflate pe piaţă. De asemenea, Compania are în jur de 200 de produse aflate în proces de dezvoltare şi înregistrare. Produsele Actavis sunt înregistrate în peste 60 de ţări ale lumii.

Pentru mai multe informaţii referitoare la activitatea Grupului Actavis, vă invităm să vizitaţi website-ul Companiei la www.actavis.com.

Ana-Maria Draganica
Communication Manager