medicalupdate
News
Surprize Milupa pentru copii şi părinţi, în luna decembrie
Milioane de copii din Pakistan vor fi protejați împotriva infecției pneumococice cu ajutorul vaccinului pneumococic de la GSK
8.845 pacienți cu proceduri de amputație a membrului inferior
Conferința națională Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient – Echipă medicală Ediția II
Ziua Nationala a Transplantului a prezentat solutii concrete pentru salvarea de vieti
Societatea Romana de Pediatrie - despre starea dramatica a sanatatii copilului in Romania
La masă cu Mircea Dinescu
Campania SPUNE DA! Sustine donarea de organe, 15-17 iunie 2012, litoral
Primele 18 proiecte locale pentru acces la sanatate - din proiectul Fiecare Copil in Gradinita - Asociatia OvidiuRom
Vedetele aleg să protejeze miracolul nașterii
La Ferma se alătură partenerilor 11even Bucureşti
De Ziua Mondială a Lupusului 2012, află cum poţi lupta împotriva bolii care afectează femeile tinere în 90% din cazuri.
Actualitati privind Reabilitarea pulmonara si Ventilatia mecanica la domiciliu Iasi, 10 - 12 mai 2012, Motelul Bucium
Conferinta Nationala de Cardiologie, editia 2012
Setinin - un nou generic Actavis care extinde accesul pacienţilor la tratamentul schizofreniei şi tulburării bipolare
Premiera nationala la Cluj - Pacientii cu poliartrita reumatoida si spondilita s-au intalnit cu medicii in cadrul primei conferinte ReumaPac
35% DINTRE ROMÂNI PLĂTESC DE DOUĂ ORI TRATAMENTELE DENTARE
Comunicat de presa - Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc
Actavis lansează pe piaţa din România genericul Torvalipin indicat in controlul hipercolesterolemiei
Pentru tratamentul epilepsiei, Actavis lansează pe piaţa din România genericul Levetiracetam
"Decizii" - o noua campanie ARAS
Abordări moderne şi evoluţii în psihoterapia practicată în România
Centrul Medical Medsana lanseaza abonamente pentru persoane fizice
Recomandarile specialistilor NICE se concentreaza pe eficientizarea proceselor din sistemul de sanatate
Progresele chirurgiei endoscopice in Romania sunt prezentate la Bucuresti, in cadrul evenimentelor ARCE 2011
Vino in ReteauaMedicala.ro pe LIVE-TEXT!
Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) este membru al Asociaţiei Europene a Medicamentelor Generice (EGA)
Depresia poate fi depistată şi tratată
“Decizii” – o noua campanie ARAS
„EFECTELE NON-MOTORII ALE BOLII PARKINSON”


Link-uri

Pagina medicala

Medic în RomâniaParteneri
Our clients


NEWS:
Comunicat de presa - Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc


Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc. disponibile, pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider in domeniul diagnosticelor

Roche si-a anuntat azi propunerea de achizitionare a tuturor actiunilor restante de la Illumina, Inc. pentru 44,50 de dolari per actiune in numerar, ceea ce reprezinta aproximativ 5,7 miliarde de dolari. Aceasta oferta depaseste cu 64% pretul de vanzare al actiunilor Illumina din 21 decembrie 2011 – zvonurile din piata despre o posibila tranzactie intre Roche si Illumina au condus la o crestere valorica semnificativa a actiunilor Illumina – cu 61% peste media istorica pe o luna si cu 43% peste media istorica pe 3 luni a pretului pe actiune. Aceasta reprezinta de 30,1 ori profiturile prognozate de analisti pentru Illumina in 2012.
In urma acestei achizitii, competentele Roche Diagnostics Division si Illumina - principalul furnizor de sisteme integrate pentru secventierea ADN ar consolida pozitia Roche in secventiere si microarray, pentru a raspunde cererii in crestere pentru solutii genetice. In plus, experienta vasta a Roche in diagnosticare si prezenta la nivel mondial vor contribui la accelerarea tranzitiei secventierii ADN în diagnosticul clinic si de rutina. Secventierea ADN va ajuta la descoperirea biomarkerilor complecsi care ar putea deveni teste de diagnosticare de tip companion, asociate cu tratamente specifice pe termen lung.
Severin Schwan, CEO al Grupului Roche a declarat: “Oferta Roche reprezinta valoarea completa si corecta pentru Illumina si ne asteptam ca actionarii Illumina vor saluta oportunitatea de a vinde actiunile la un pret semnificativ mai mare decat preturile curente ale pietei. Ne dorim foarte mult sa intram intr-o tranzactie negociata cu Illumina si ramanem in continuare dispusi sa avem un dialog constructiv cu Illumina pentru a dezvolta impreuna o strategie optima pentru maximalizarea valorii afacerii noastre combinate”.
Daniel O’Day, COO al Roche Diagnostics Division a declarat: “Achizitia propusa va consolida oferta curenta in biologie moleculara prin furnizarea unor solutii complementare portofoliului nostru actual. In plus, bazandu-se pe avantajele oferite de achizitia Illumina, precum si pe prezenta la nivel mondial si expertiza in domeniul diagnosticelor, Roche va putea dezvolta noi teste de diagnosticare, mai eficiente pentru medici si pacienti”.
Roche intentioneaza sa imbine expertiza sa in aria stiintelor aplicative cu experienta celor de la Illumina si sa mute sediul diviziei in San Diego, California. Roche planuieste, de asemenea, sa mentina sediul operational actual al Roche Applied Science din Penzberg, Germania.
###

Despre Roche
Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 9 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: www.roche.ro.