medicalupdate
News
Surprize Milupa pentru copii şi părinţi, în luna decembrie
Milioane de copii din Pakistan vor fi protejați împotriva infecției pneumococice cu ajutorul vaccinului pneumococic de la GSK
8.845 pacienți cu proceduri de amputație a membrului inferior
Conferința națională Abordarea bolii Parkinson în modelul integrat: Pacient – Echipă medicală Ediția II
Ziua Nationala a Transplantului a prezentat solutii concrete pentru salvarea de vieti
Societatea Romana de Pediatrie - despre starea dramatica a sanatatii copilului in Romania
La masă cu Mircea Dinescu
Campania SPUNE DA! Sustine donarea de organe, 15-17 iunie 2012, litoral
Primele 18 proiecte locale pentru acces la sanatate - din proiectul Fiecare Copil in Gradinita - Asociatia OvidiuRom
Vedetele aleg să protejeze miracolul nașterii
La Ferma se alătură partenerilor 11even Bucureşti
De Ziua Mondială a Lupusului 2012, află cum poţi lupta împotriva bolii care afectează femeile tinere în 90% din cazuri.
Actualitati privind Reabilitarea pulmonara si Ventilatia mecanica la domiciliu Iasi, 10 - 12 mai 2012, Motelul Bucium
Conferinta Nationala de Cardiologie, editia 2012
Setinin - un nou generic Actavis care extinde accesul pacienţilor la tratamentul schizofreniei şi tulburării bipolare
Premiera nationala la Cluj - Pacientii cu poliartrita reumatoida si spondilita s-au intalnit cu medicii in cadrul primei conferinte ReumaPac
35% DINTRE ROMÂNI PLĂTESC DE DOUĂ ORI TRATAMENTELE DENTARE
Comunicat de presa - Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc
Actavis lansează pe piaţa din România genericul Torvalipin indicat in controlul hipercolesterolemiei
Pentru tratamentul epilepsiei, Actavis lansează pe piaţa din România genericul Levetiracetam
"Decizii" - o noua campanie ARAS
Abordări moderne şi evoluţii în psihoterapia practicată în România
Centrul Medical Medsana lanseaza abonamente pentru persoane fizice
Recomandarile specialistilor NICE se concentreaza pe eficientizarea proceselor din sistemul de sanatate
Progresele chirurgiei endoscopice in Romania sunt prezentate la Bucuresti, in cadrul evenimentelor ARCE 2011
Vino in ReteauaMedicala.ro pe LIVE-TEXT!
Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) este membru al Asociaţiei Europene a Medicamentelor Generice (EGA)
Depresia poate fi depistată şi tratată
“Decizii” – o noua campanie ARAS
„EFECTELE NON-MOTORII ALE BOLII PARKINSON”


Link-uri

Pagina medicala

Medic în RomâniaParteneri
Our clients


NEWS:
La Ferma se alătură partenerilor 11even Bucureşti


Teatrul Național București va găzdui pe 28 mai 2012 cea de a doua ediție a evenimentului 11even București. Începând cu ora 17:00 vor păși pe scena 11 oameni curajoși și plini de bucurie pentru a împărtăși cu publicul experiențele lor.
Printre speakerii prezenți la București se numără: Bibiana Stanciulov - producător Magiunul de Topoloveni, Peter Barta - director executive Fundația Post-Privatizare, Mihaela Bilic - nutriționist, Alice Botnarenco - fondatoare Femei în Afaceri, Mihai Georgescu - solist “Bere Gratis”, Marta Ușurelu - redactor șef Revista Biz, Andrei Barbu - Coșul de Legume, Ana Măiță - Asociația Mame pentru Mame, Dr. Teodor Vasile - maestru Feng-Shui.
Pe lângă porțiile de curaj și bucurie oferite de către cei 11 vorbitori, La Ferma by French Bakery ne va oferi porții de mâncare sănătoasă.
LA FERMA este o revenire la origini și tradiții, recuperarea dar și reinterpretarea a ceea ce înseamnă produs artizanal, rețetă tradițională, aliment sănătos. Legume bio, conserve artizanale, pâine cu maia, pui de fermă, vinuri alese, produse ecologice, preparate tradiționale și multe altele - toate conviețuiesc armonios în acest spațiu în continuă schimbare.
În spațiul generos (cca 300 mp) situat în zona Pipera care se numește LA FERMA veți găsi o gamă largă de vinuri românești dar și din import, o selecție generoasă de produse fresh (fructe și legume) printre care un grup de vegetale bio, un sector de ierburi fine și salate, o secțiune de produse ecologice sau în conversie, conserve artizanale și de sezon, lactate naturale, brânzeturi și mezeluri din câteva regiuni ale României dar și franțuzești, pe scurt tot ceea ce poate propune o mare băcănie.
Participarea la 11even Bucureşti se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând linkul http://11even.ro/2012/bilete/. Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi directionate Fundației “Salvati-vă Ingerii”, care desfășoară activități de îmbunătățire a activității medicale în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Fondurile sunt destinate renovării și echipării blocului operator al spitalului, acolo unde au loc peste 5.000 de operații pe an și în care nu s-a mai făcut nimic de la construcția spitalului în 1979.
Pe lângă evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. In cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease.
Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online accesând http://11even.ro/2012/bilete/. Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in funcţie de pachetul de facilităţi ales.
Până în 25 mai insa, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinara, astfel că pachetul standard poate fi achiziţionat cu un discount de peste 50% la preţul de 49 euro (TVA inclus), in timp ce pachetul premium va costa 79 euro (TVA inclus). Taxa early bird este disponibila in exclusivitate pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele 11even din luna mai. Exista doar 100 pachete disponibile la acest pret special.
Mai mult decât atât, pe site-ul http://11even.ro/2012/bilete/ se pot demara aplicatile pentru unul din cele 30 de pachete VIP, care pe lângă evenimentul general beneficiază o sesiune extraordinara in prezenta lui Allan Pease. Pachetul „Pranz special cu Allan Pease” contine: discurs & sesiune de întrebări şi răspunsuri, sesiune foto individuală şi de autografe cu Allan Pease, prânz împreună cu Allan si Barbara Pease. Pretul acestui pachet este de 299 euro (TVA inclus).

Despre Allan Pease:
‘Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri’, ‘Enciclopedia limbajului trupului’, ‘Limbajul trupului – cum pot fi citite gândurile altor din gesturile lor’, ‘Cât de compatibili sunteţi. Manualul relaţiilor’ sunt câteva dintre cele mai cunoscute cărţi semnate de Allan Pease.
Cărţile lui Allan Pease au fost traduse în 51 de limbi, au ajuns în peste 100 de ţări şi au fost vândute până în momentul actual în peste 25 de milioane de exemplare. Allan Pease a susţinut seminarii în 55 de ţări. De asemenea, Allan este Profesor Onorific la ULIM International University.
Evenimentele 11even sunt organizate de Asociatia 11even, în parteneriat City Plus, Wow Event Management şi Respect Media.
Parteneri 11even Bucureşti: Fanfara PR, Teatrul National Bucuresti, Comunitatea Femei in Afaceri.
Partenerii evenimentelor 11even sunt: Andrei Photography, Trilulilu, 24FUN, www.cariereonline.ro, www.calendarevenimente.ro, Wall Street, Time4News, Fundaţia Post-Privatizare, MoneyStreet.
Despre Asociaţia 11even
Asociaţia 11even îşi propune să dezvolte un spaţiu de dezvoltare umană ce aduce faţă în faţă persoane care au trecut prin experienţe extraordinare, provocări şi eşecuri determinante care merită împărtăşite, cu oameni care sunt în cautare de exemple practice şi concludente pentru dezvoltarea lor ca indivizi. Asociaţia 11even este organizator principal al evenimentelor 11even, precum şi a altor proiecte pentru comunitate.
Despre Fundatia Post-Privatizare
Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care promovează educația antreprenorială şi susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc - cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.
Mai mult informaţii despre evenimentele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro sau pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/11even.ro .

Dafina Suciu – PR & Media Coordinator
dafina@11even.ro